Velinka Bogunović

U Jefimiji, 1993.

Dobro došli

O Jefimiji

Dobre stvari iz prošlosti, inspiracija su za ono što će sutra, u jednom modernom svetu, postati moda – reči su Gunara Franka, istraživača trendova iz Amsterdama i autora koncepta izložbe posvećene novim tendecijama u primeni tekstila u opremanju enterijera.

Tako i mi, zaposleni u Jefimiji, već više od 25 godina uspevamo da svojim udelom u uređenju prostora tekstilom idemo u korak sa vremenom i održimo visoke kriterijume koje smo postavili od samog početka – preciznost, tačnost i izuzetna izrada – jer znamo da nas je upravo to održalo na tržištu i pomoglo našem rastu toliki niz godina.

Jefimija je osnovana 1993. u Novom Sadu u Ulici Laze Telečkog 21, da bismo se kasnije preselili u Njegoševu ulicu, odakle smo otišli u još veći salon koji odgovara potrebama prirode posla, u ulici Veselina Masleše 14. Dobitnici smo više nagrada i priznanja za kvalitet u opremanju unutrašnjeg prostora zavesama. Danas sa ponosom ističemo da je Jefimija najstariji salon zavesa u Novom Sadu, ali bez obzira na to, izuzetno smo zahvalni svakom novom klijentu koji prepozna naš kvalitet i onim dugogodišnjim klijentima koji nam se iznova vraćaju. Takvo poverenje i obostrana dobra saradnja i zadovoljstvo, doprineli su tome da ostanemo dosledni u kvalitetu i uspešni više od 25 godina.

Slike govore mnogo više od reči, prema tome, pogledajte galeriju naših radova ili nas kontaktirajte, odgovorićemo na svako Vaše pitanje.

Velinka Bogunović – vlasnica; završila je Višu poslovnu školu u Novom Sadu, osnovala je Jefimiju 1993. u Novom Sadu i dobitnica je više nagrada za kvalitet u opremanju unutrašnjeg prostora zavesama.

Milana Radosavac – dizajner; završila osnovne i master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu kao najbolja u svojoj klasi na odseku za savremeno odevanje 2016. godine.

Jadranka Čolić – krojačica, stalno zaposlena u Jefimiji od njenog osnivanja, 1993. godine.

Galerija

Naši radovi

 • Vinarija Zvonko Bogdan
 • Paketo mehanizmi
  Paketo mehanizmi
 • Markizet
  Markizet
 • Ombre zavese
  Ombre zavese
 • Zavese za trpezariju
  Zavese za trpezariju
 • Dnevna soba
  Dnevna soba
 • Mebl
  Mebl